Posters

Onze posters worden afgedrukt op stevig 250 grams houtvrij gesatineerd papier, en zijn afgewerkt met glanslaminaat. Dit laat de print niet alleen beter uitkomen, het zorgt er ook voor dat je poster beschermt wordt tegen UV straling en je poster dus nog langer mooi blijft!

De poster formaten zijn dusdanig gekozen dat je er eenvoudig een mooie lijst bij kunt vinden. Onder andere bij Ikea en Hornbach zijn een veelvoud aan lijsten te vinden waarmee je nieuwe poster een mooi plekje aan de muur kan krijgen.

  • Beschikbaar als A4, A3, A2, A1, B2 en B1
  • Afgedrukt op FSC gecertificeerd papier

Alumunium dibond

Met een print op aluminium dibond haal je een strak en modern kunstwerk in huis! Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Het materiaal is weerbestendig, en daardoor zeer geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Onze platen worden gedrukt op 3mm dikke panelen, en worden desgewenst geleverd met een ophangsysteem.

Acrylglas

Een print op acrylglas zorgt gegarandeerd voor een wow! Dankzij de lichtinval door het 5mm dikke acrylglas ontstaat er een bijzonder ruimtelijk effect. Het paneel is voorzien van een witte laag aan de achterzijde wat er voor zorgt dat de kleuren er nog beter uitkomen. Net als voor dibond worden panelen op acrylglas naar wens geleverd met een ophangsysteem zodat je alles in huis hebt om je nieuwe aanwinst aan de muur te hangen.