Over ons

De wereld vanuit de lucht heeft iets magisch. Of het nou een kleurrijke satellietfoto van de Amazone rivier is of een luchtfoto van jouw eigen dorp of stad, je raakt meestal niet uitgekeken. Herinneringen van heerlijke vakanties of bijzondere momenten komen spontaan weer naar boven.

Om die waardevolle momenten dicht bij je brengen hebben we hoogwaardige interieurproducten ontworpen op basis van satellietfoto's, luchtfoto's en minimalistische kaarten.

Onze producten

Al onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd, waarbij we vrijwel alles pas produceren op het moment dat jij het besteld. Dit voorkomt overproductie en daarmee verspilling van materialen.

We maken daarnaast enkel gebruik van hoogwaardige materialen die we eerst zelf uitgebreid getest hebben voordat we deze aanbieden. Niemand zit te wachten op een poster die bij het minste of geringste scheurt.

Door onze producten lokaal te produceren en enkel gebruik te maken van FSC-gecertificeerd papier dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Bronmateriaal

Al het werk van Earth Art is gebaseerd op zogenaamde Open Data of publiek beschikbaar materiaal. Dat zijn (geografische) databestanden die (onder bepaalde voorwaarden) verwerkt, gedistribueerd en commercieel gebruikt mogen worden. Earth Art maakt gebruik van de volgende bronnen:

OpenStreetMap (OSM) onder Open Data Commons Open Database License (ODbL).

Luchtfoto's van beeldmateriaal.nl onder CC-BY.

Copernicus satellietbeelden onder deze open voorwaarden.

Landsat satellietbeelden met dank aan de U.S. Geological Survey.